Acest proiect e de vânzare, pentru mai multe informații: asigurari@asigoo.ro sau pe +4 0723 369 607
AsiGoo.ro-user
Intra în cont
Înregistrare
Home / Despre Noi
17.jpg
GOASIGO SRL
Sediu social: Municipiul Sfântu Gheorghe, Strada Str.Lalelei, nr. 4, Bl 39/a/13 , Judetul Covasna, cod postal 520086
Punct de lucru : Municipiul Sfântu Gheorghe, Strada Fabricii, nr. 8, Judet Covasna, cod postal 520031

Nr. de Inregistrare ORC : J14/589/2019
Cod fiscal:     41892160
Capital social subscris și vărsat: 500 lei
Tel. : 0723 369 607
E-mail: asigurari@asigoo.ro         
Cod RAJ ( alocat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara, intermediarilor secundari din domeniul asigurarilor ) : 508604
Inscris in Registrul intermediarilor secundari (RIS) al companiei de brokeraj TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. ( poate fi consultat accesand site www.transilvaniabroker.ro)
Domeniul de activitate principal: conform codificarii (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2)
* 6622 - Activităţi ale agenţilor şi broker-ilor de asigurări ( Intermediar secundar pe piata distributiei de asigurari )
 
PARTENER DE INCREDERE AL COMPANIEI DE BROKERAJ
 TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A.
 
 TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. ( Intermediar principal pe piata distributiei de asigurari ) persoană juridică română , avand sediul social in Bistrița, str. Calea Moldovei , nr. 13, jud. Bistrița Năsăud, 420096, având ca unic obiect de activitate intermedierea în asigurări, fiind autorizată de catre Autoritatea de Supraveghere Financiară  în baza Deciziei CSA nr. 114.420/2006 și înmatriculată în Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-374/17.11.2006, identificată prin CUI 19044296, înregistrată la ORC de pe langa Tribunalul Bistrița-Nasaud cu numărul J06/674/2006 ,  tel. 0263 235900 , fax. 0263 235910 , e-mail office@transilvaniabroker.ro , web : www.transilvaniabroker.ro.

 TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. reprezinta una dintre companiile de brokeraj de top din Romania, avand o experienta de aproape 15 ani in domeniu, cu acoperire nationala formata dintr-o retea de peste 1.800 de colaboratori si peste 1 milion de clienti.
Reteaua de vanzari TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. este formata din profesionisti in domeniu, fiind la dispozitia dumneavoastra pentru incheierea oricarui tip de asigurare   si consultanta in alegerea celor mai bune solutii adaptate nevoilor dumneavoastra.
 
 
TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A ESTE PRIMUL BROKER DE ASIGURARE
LISTAT LA BURSA DE VALORI BUCURESTI
 
 
Impreuna cu TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A., incercam sa identificam pentru dvs. solutii optime , atat in ceea ce priveste conditiile de asigurare cat si societatile de asigurare cu care colaboram.
 
Suntem pregatiti sa emitem contracte de asigurare, sa le livram si sa va consiliem corespunzator, atat inainte de a contracta cat si pe toata perioada de valabilitate a contractului de asigurare.
 
Brokerul , in baza mandatului incredintat,  te reprezinta, negociaza in numele tau, conditii optime de asigurare, compara si recomanda cele mai bune solutii de asigurare, adaptate nevoilor tale.
Cautam mereu solutii prin care sa usuram efortul depus de clientii nostri in privinta incheierii unei polite de asigurare, prin reducerea timpului alocat, prin automatizarea sistemelor si prin imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de compania noastra deoarece, stim ca timpul si siguranta dumneavoastra sunt cele mai importante.
Asigoo  are un ideal si o poveste care incepe sa prinda contur, fiind nascuta din dorinta de a raspunde cerintelor societatii, de a face fata provocarilor actuale si de a economisi timp.
Timpul reprezinta pentru noi toti o resursa extrem de importanta si tocmai de aceea noi venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii de emitere a politelor de asigurare la distanta, din confortul casei tale.
Politele de asigurare sunt intocmite cu respectarea tuturor normelor in vigoare aplicabile in domeniul distributiei de asigurari.
 
Intermediarul principal detine dreptul legal si/ori contractual sa emita contracte de asigurare iar in ceea ce priveste activitatea de distributie a acestuia, nu s-a emis nicio interdictie din partea autoritatilor si nu i s-a suspendat dreptul de a emite contracte de asigurare ca urmare a vreunei decizii a Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).

Contam pe dumneavoastra si ne dorim sa fim prima optiune atunci cand decideti sa achizitionati o polita de asigurare sau, doar sa va informati in acest sens .
 
Va felicitam pentru alegere! 
 
Echipa GOASIGO SRL