AsiGoo.ro-user
Intra în cont
Înregistrare

HOME / Asigurări / Călătorie
Ai mai cumparat de la noi? Intra în cont
Află tarifele asigurare de călătorie
doar în 2 pași

Asigurarea de calatorie!?

Bucuria unei calatorii nu trebuie afectata de lipsa unei asigurari medicale de calatorie.

Cu asigurare de calatorie poti fi acoperit pentru costuri de spitalizare si tratamente medicale de urgenta, chiar si acutizarea unei boli cronice, aeroambulanta, repartierea in caz de necesitate medicala , costurile de repatriere in caz de deces ,urgente stomatologice,raspundere civila, asistenta rutiera …….

Nu e scumpa o astfel de polita poate fi accesata de oricine. 
Situatii neprevazute pot debuta cu pierderea bagajului, un accident banal, o imbolnavire….

Experiență peste
10 ani-asigoo.ro
Experiență peste
10 ani
Totul electronic-asigoo.ro
Totul electronic
Rapiditate-asigoo.ro
Rapiditate
Încredere-asigoo.ro
Încredere
Date despre călătorie
Care este scopul călătoriei
Ţara de destinație
Începeți să tastați țara unde doriți să călătoriți și apoi selectați țara dorită.
Dorești acoperire sport?
Se tranzitează și alte țări până la destinație?
Data ieșire din țară
Data revenire în țară
Datele personale
Companie leasing
Nume
Prenume
Cnp
Serie carte identitate
Nr carte identitate
Localitate
Strada
Număr
Cod Poștal
Bloc
Scara
Etaj
Apartament
CUI
Denumire
Localitate
Strada
Nr
Cod Poștal
Bloc
Scara
Etaj
Apartament
Varsta
Pașaport
Rezidența (*în aceste țări și în România polița nu are acoperire)
Datele mele
Nume, Prenume
Email
Telefon
Localitate
Adresa
Metoda de plată
Observații

Testimoniale

Petre Morarasu
Petre Morarasu
star star star star star
Recomand, colaborare foarte buna. Promptitudine si rapiditate.
Dinu Claudiu
Dinu Claudiu
star star star star star
Simplu,Rapid, Avantajos!!! Acestea ar fi cele 3 cuvinte  prin care as descrie experiența pe care o am cu Asigoo. Indiferent de ora și moment, platforma lor m-a ajutat sa pot pleca fără griji in călătoriile mele
Alina Constantin
Alina Constantin
star star star star star
Foarte serioși, preturi foarte bune și profesionalism!
Kovács Bor Zoltán
Kovács Bor Zoltán
star star star star star
Dacă ar trebui să-l descriu pe Asigoo într-un singur cuvânt, aș spune că profesionist. Administrare super rapidă și ușoară. Sunt foarte amabili, de ajutor și flexibili. Ei acordă atenție clienților lor și se străduiesc întotdeauna să găsească cea mai bună soluție posibilă. Sunt foarte mulțumit, nu pot decât să îl recomand tuturor.
Sorin Craioveanu
Sorin Craioveanu
star star star star star
Seriozitate si profesionalism recomand
1. Cum plătesc și cum primesc polița?
 
Se plateste online cu cardul, iar polita este trimisa instant la adresa ta de e-mail. Optional, poti solicita sa primesti si un exemplar tiparit.
 
2. Ce avantaje are contul Asigoo.ro?
 
Asigo are un ideal si o poveste care incepe sa prinda contur, este nascuta din dorinta de a raspunde cerintelor societatii de a face fata provocarilor actuale si de a economisi timp.
Timpul este pentru noi toti o resursa extrem de importanta si tocmai de aceea noi venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii de emitere a politelor de asigurare la distanta, din confortul casei tale.
Cautam pentru dvs solutiile optime de asigurare atat in ceea ce priveste conditiile de asigurare cat si asiguratorii cu care colaboram. Suntem pregatiti sa emitem contracte de asigurare, sa le livram si sa va consiliem.

Totodata te anuntam inainte de:
 • EXPIRARE RCA
 • EXPIRARE ITP
 • EXPIRARE rovignieta
 • EXPIRARE schimbare ulei
 • EXPIRARE stingător auto
 • EXPIRARE trusă medicală
 • AVERTIZARE dacă trebuie schibate anvelopele / vară - iarnă
 • EXPIRARE plată impozit auto
 • EXPIRARE Carte de identitate
 • EXPIRARE Permis auto
 • EXPIRARE asigurare Imobil
 • EXPIRARE verificare centrală - gaz
 • EXPIRARE plată impozit imobil
 • EXPIRARE plată la întreținere
 • EXPIRARE plată la sistem de supraveghere imobil
 • EXPIRARE abonamente - 3
 • EXPIRARE revizie instalație Gaz
 • EXPIRARE pașaport
 • EXPIRARE asigurare de călătorie
 
3. Ce este decontarea directă RCA?
 
Decontarea directă reprezintă o nouă clauză care poate fi achiziţionată împreună cu poliţa RCA. Aceasta presupune faptul că, după un accident rutier, proprietarul mașinii păgubite are opțiunea de a merge la propriul asigurător RCA pentru a-și recupera prejudiciu, urmând ca asigurătorul său să recupereze suma plătită de la asigurătorul şoferului vinovat. Aceata îţi oferă un avantaj foarte important: lucrezi direct cu asigurătorul tău, în care ai încredere. Astfel, în cazul în care eşti implicat într-un accident de a cărui producere nu eşti vinovat, nu mai depinzi de asigurătorul RCA al celuilalt şofer, iar reparaţia mașinii se poate face direct pe RCA-ul tău.
 
4. Cum funcționează sistemul Bonus-Malus RCA?
 
Sistemul bonus-malus este format din categoria de bază B0, 8 clase de bonus şi 8 clase de malus; clasa B0 este atribuită unui nou asigurat, fără istoric în asigurare.Reducerea sau majorarea stabilită conform sistemului bonus-malus se aplică tarifelor practicate de către asigurătorul RCA la care potenţialul asigurat urmează să încheie contractul RCA, în vigoare la data la care se încheie contractul RCA. Astfel ,B0=tariful de baza, B1-5%,B2-10%, B3-15%, B4-20%, B5-25%,B6-30%, B7-40%, B8-50% si M1-10%, M2-20%, M3-30%, M4-40%, M5-50%, M6-65%, M7-70%, M8-80%,
 
5. De ce este obligatorie asigurarea RCA? 
 
Toate persoanele fizice sau juridice care au în proprietate vehicule supuse înmatriculării/înregistrării în România au obligația de a încheia asigurarea RCA 
Scopul acestei asigurări este ca cel păgubit să primească despăgubiri pentru daunele suferite, indiferent de situația materială a celui care a produs paguba.
În acest fel, asigurarea RCA este atât în interesul terțului păgubit, cât și în interesul celui care a produs paguba.Trebuie remarcat faptul că s-ar putea întâmpla ca, doar dintr-o mică neatenție, un conducător auto să producă celui pe care l-a accidentat pagube evaluate la o sumă considerabilă, sumă care i-ar afecta resursele financiare de care dispune sau chiar le-ar depăși. Având în vedere acest aspect, cel care circulă fără a avea o asigurare de răspundere civilă auto valabilă își asumă un risc enorm. 
 
6. Unde este valabilă asigurarea RCA?
 
Asigurarea obligatorie RCA este valabilă cel puţin pe:
teritoriul României;
teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene şi cele aparţinând Spaţiului Economic European;
teritoriul statelor care leagă direct două ţări membre ale Uniunii Europene în care nu există birou naţional.
Asigurătorii pot extinde valabilitatea teritorială a poliţei. Ţările în care asigurarea este valabilă sunt precizate în poliţă.
 
7. Despăgubiri acordate în temeiul asigurării RCA 
 
În conformitate cu legislația în viigoare, asigurătorul RCA are obligaţia de a despăgubi partea prejudiciată pentru prejudiciile suferite în urma accidentului produs prin intermediul vehiculului asigurat, potrivit pretenţiilor formulate în cererea de despăgubire, dovedite prin orice mijloc de probă.
Fără a se depăşi limitele de despăgubire prevăzute în contractul de asigurare RCA, în condiţiile în care evenimentul asigurat s-a produs în perioada de valabilitate a poliţei de asigurare RCA, se acordă despăgubiri, în formă bănească, pentru:
vătămări corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial;
pagube materiale;
pagube consecinţă a lipsei de folosinţă a vehiculului avariat;
cheltuieli de judecată efectuate de către persoana prejudiciată.
Rețineți:
Partea pagubită are dreptul de a solicita despăgubiri pentru prejudiciile produse vehiculului și înainte de efectuarea reparației acestuia.
Asiguratorul RCA are obligația de a stabili cuantumul despăgubirii la valoarea prețurilor practicate de către unitățile de specialitate sau prevăzute în cataloagele de specialitate astfel încât despăgubirea primită să-i permită pagubitului efectuarea reparațiilor.
8. Neasigurat…


Dacă nu încheiați asigurarea obligatorie RCA sau nu o mențineți în valabilitate în mod continuu, prin plata primelor de asigurare, săvârșiți o contravenție.
Contravenția se constată de către personalul Poliției și se sancționează cu: amendă de la 1000 RON la 2000 RON, reținerea certificatului de înmatriculare și plăcuțelor de înmatriculare/inregistrare, până la prezentarea documentului privind încheierea asigurării.
Calitatea de neasigurat RCA poate fi constatată și prin compararea de către DRPCIV - Ministerul Administraţiei şi Internelor a parcului de vehicule înmatriculate cu baza de date la nivel național privind asigurările RCA valabile (CEDAM). Informațiile din această bază națională de date sunt transmise exclusiv de către societățile de asigurare care încheie asigurările obligatorii RCA. Dacă aveți o asigurare RCA valabilă și cu toate acestea nu vă regăsiți în această bază de date, solicitați societății de asigurare care v-a emis polița să transmită în CEDAM informațiile privind asigurarea dumneavoastră. 
9. Comisioane RCA