Acest proiect e de vânzare, pentru mai multe informații: asigurari@asigoo.ro sau pe +4 0723 369 607
AsiGoo.ro-user
Intra în cont
Înregistrare

Topul celor mai ciudate polițe de asigurare

Home / Blog / Topul celor mai ciudate polițe de asigurare
Topul celor mai ciudate polițe de asigurare
adaugat 26 Apr 2022
Distribuie
Mulți dintre oameni au în general cel puțin o asigurare - de locuință, medicală sau RCA. Sunt însă și persoane care încheie polițe mai puțin obișnuite, pentru răpiri, de exemplu, sau pentru nașterea de gemeni sau pentru diferite părți ale corpului

Una dintre cele mai ciudate asigurări este cea pentru răpiri extraterestre.

Nu este disponibilă în România, însă cei interesanți o pot găsi la asiguratorii din Statele Unite ale Americii sau din Marea Britanie. Polița acoperă costurile intervențiilor medicale, inclusiv cele de ordin psihologic care pot apărea în urma acestor răpiri. Curios este însă faptul că s-au vândut peste 100.000 de astfel de polițe, potrivit site-ului TransilvaniaBroker.

Ceva mai populare, mai ales în familiile bogate, sunt polițele de asigurare pentru răpiri - de data aceasta, terestre.

Următoarea asigurare este cea de nuntă. Cu siguranță, printre noi, sunt persoane care au învățat rapid despre utilitatea unei astfel de asigurări în timpul pandemiei. Acoperă riscuri precum imposibilitatea desfășurării evenimentului din cauza unor situații neprevăzute, probleme cu furnizorii sau dacă unul dintre miri s-a răzgândit la altar.

O altă asigurare neobișnuită este cea pentru nașterea de gemeni sau tripleți. Polița trebuie încheiată cât mai devreme în sarcină, chiar înainte de prima ecografie, și poate aduce un venit suplimentar în cazul în care există o situație de risc.

Sunt asigurări speciale și pentru cântăreți, sportivi sau actori - de obicei, ei își asigură diferite părți ale corpului.

Sunt vedete care au vrut să-și păstreze o sursă de venit în cazul unui accident.

De exemplu, zâmbetul Juliei Roberts este asigurat pentru 30 de milioane de dolari, vocea Mariahei Carey are o asigurare de 46 de milioane de dolari, în timp ce pilotul de formula 1 Fernando Alonso și-a asigurat degetele mari de la mâini pentru 12 milioane de dolari.


Sursă: digi24.ro