Acest proiect e de vânzare, pentru mai multe informații: asigurari@asigoo.ro sau pe +4 0723 369 607
AsiGoo.ro-user
Intra în cont
Înregistrare

Prețurile mari la carburanți îi fac pe șoferi să conducă preventiv

Home / Blog / Prețurile mari la carburanți îi fac pe șoferi să conducă preventiv
Prețurile mari la carburanți îi fac pe șoferi să conducă preventiv
adaugat 30 Jun 2022
Distribuie
Potrivit unui studiu realizat de cea mai mare organizație de caritate independentă pentru siguranță rutieră din Marea Britanie, prețurile tot mai mari la carburanți îi fac pe șoferi să conducă preventiv.

Întreaga lume se confruntă cu prețuri foarte mari la carburanți, iar motivele sunt deja bine cunoscute de toată lumea. Însă acest lucru ar avea un impact benefic asupra comportamentului șoferilor care, tocmai din cauză că plătesc mai mult la pompă, sunt mai atenți la respectarea regulilor de circulație. 

O arată un studiu realizat de IAM RoadSmart, cea mai mare organizație de caritate independentă pentru siguranța rutieră din Marea Britanie.

Potrivit acestui studiu, din 1.004 șoferi intervievați, 72% susțin că prețurile mari la carburanți i-au făcut să își schimbe modul de condus. Dintre aceștia, 38% conduc acum mai economic, iar 19% (sau unul din 5) au grijă să respecte cât mai mult limita de viteză.


⚡ Te anunțăm GRATUIT prin SMS când expiră: 
✅ RCA ✅ Rovignieta ✅ ITP ✅ Stingător ✅ Permis ✅ Carte de identitate ✳️ Pașaport ✳️ Verificare centrală ✳️ Plată impozit
✳️ Plată întreținere ✳️ Plată la sistem de supraveghere ✳️ Plată revizie instalație gaz ✳️ Abonamente - 3 

Statisticile Departamentului pentru Transporturi din Marea Britanie arată că nerespectarea limitelor de viteză sunt un factor în 7% dintre accidente. În plus, 17% dintre aceste accidente s-au soldat cu pierderi de vieți omenești.

"Studiul nostru arată că foarte mulți au fost nevoiți să își regândească comportamentul la volan pentru a menține costurile cât mai reduse," susține Neil Greig, director de politici și cercetare în cadrul IAM RoadSmart.

 






via IAM RoadSmart