Acest proiect e de vânzare, pentru mai multe informații: asigurari@asigoo.ro sau pe +4 0723 369 607
AsiGoo.ro-user
Intra în cont
Înregistrare

De ce am nevoie de asigurări?! X moduri prin care asigurările îți aduc siguranță în viață

Home / Blog / De ce am nevoie de asigurări?! X moduri prin care asigurările îți aduc siguranță în viață
De ce am nevoie de asigurări?! X moduri prin care asigurările îți aduc siguranță în viață
adaugat 29 Apr 2022
Distribuie
Viitorul este imprevizibil și poate aduce multe surprize în viața noastră, şi chiar dacă uneori credem că putem controla lucrurile, din păcate pot apărea multe situații neprevăzute.

Pentru aceste lucruri neprevăzute, din cele mai vechi timpuri au existat aşa numitele asigurări care au protejat financiar lumea de riscurile generate de incendii, calamităţi naturale, accidente, furturi, decese etc.

1.    Asigurările te protejează financiar de riscurile de zi cu zi

Asigurările pot fi definite ca un mijloc de protecție financiară reciprocă, principiul de bază al acestora fiind „principiul mutualității”. Conform acestuia, un numar mare de persoane sau entitati supuse aceluiasi risc, se solidarizeaza din punct de vedere financiar si, prin contributii individuale de valori relativ reduse (prima de asigurare), constituie la nivelul companiilor de asigurari un fond comun din care sunt platiti aceia care sunt efectiv afectati de risc, cu sume mult mai mari comparativ cu contributiile efectuate, dar raportat la pagubele suferite (despagubirile).

Astfel, contra unor sume de bani, clienții, fie ei persoane fizice sau juridice, sunt puşi la adăpost de problemele cauzate de diverse accidente sau incidente, indiferent de natura lor, dacă sunt stipulate printr-un contract de asigurare.

În cele mai multe cazuri, pierderea financiară potențială cauzată de un risc potențial, este substanțial mai mare decât prima de asigurare plătită pe perioada asigurată până la provocarea daunei. Exemplu, pentru un apartament cu o valoare de 50.000 Euro prima de asigurare a unei polițe facultative este de aproximativ 45 Euro pe an, în cazul unei daune totale clientul primeste suma asigurata de 50.000 Euro pentru care a plătit o primă de doar 45 Euro.

2.    Prin varietatea mare de produse de asigurare, îți poți proteja o gamă largă de bunuri și răspunderi

Piaţa asigurărilor este o piaţă complexă care asigură produsele necesare tuturor nevoilor de protecţie şi caută în permanență soluții de protecție pentru clienți.

Cele mai populare tipuri de asigurări includ:

… și multe altele...

Putem spune cu certitudine că asigurarea îţi oferă un grad de securitate în viața personală, protejându-te în același timp de potențiale pierderi financiare.

3.    Beneficiezi de consultanță personalizată nevoilor tale

Specialiştii noştri sunt pregătiţi şi te pot consilia pentru a afla diferențele și avantajele diverselor polițe de asigurare, dar și mai multe detalii despre modul în care ele funcționează și te protejează.

Un prim pas pentru client este că punem la dispoziţie un calculator de asigurări, prin care să poată compara ofertele existente pe piață la asigurarea RCA şi la asigurarea medicală de călătorie.

Pentru gestionarea riscurilor, recomandăm asigurarea ca pe un mijloc de protecție împotriva pierderilor financiare.

Ești asigurat, ești protejat!

De ce Asigoo.ro?

  • Serviciile oferite de asigoo.ro sunt gratuite, fără niciun fel de costuri ascunse;
  • Economisești timp;
  • Poți alege o societate agreată și astfel poți câștiga o sumă importantă de bani;
  • Obții gratuit sfaturi profesioniste în situația unei daune sau în alegerea unui produs de asigurare;
  • Informare permanentă pe site despre noutățile din domeniul asigurărilor;
  • Expirarea unui document nu mai reprezintă un factor de stres, având cont pe asigoo.ro vei fi informat când expiră cartea de identitate, permisul de conducere, verificarea ITP, rovinieta, diferite abonamente etc.;
  • Îți poți emite oricând cu 2 clickuri o poliță RCA sau Travel la asigurătorul agreat din contul tău;
  • Poți vizualiza sau descărca oricând polițele emise din contul tău fără alte eforturi;
  • Varietatea ofertei de asigurări și servicii de consiliere este garantată;
  • Ai tot timpul propriul birou cu asigurări asupra ta.