Acest proiect e de vânzare, pentru mai multe informații: asigurari@asigoo.ro sau pe +4 0723 369 607
AsiGoo.ro-user
Intra în cont
Înregistrare

10 avantaje oferite de asigurările private de sănătate

Home / Blog / 10 avantaje oferite de asigurările private de sănătate
10 avantaje oferite de asigurările private de sănătate
adaugat 25 Jan 2021
Distribuie
Știm cu toții că viața este imprevizibilă și că problemele se pot ivi din senin, dar, din păcate, nu puțini sunt cei care, astăzi, ignoră, din diverse motive, asigurările private de sănătate.

Prin urmare, ne-am propus să evidențiem, în rândurile ce urmează, 10 avantaje oferite de asigurările private de sănătate. Astfel, va fi mai ușor de înțeles de ce asigurarea privată de sănătate este, indiferent de vârstă, un plan de rezervă pe care fiecare dinttre noi ar trebui să îl aibă.

O asigurare privată de sănătate te ajută să economisești bani. Analizele medicale, spitalizarea și/sau tratamentele medicale presupun costuri care pot destabiliza orice buget. Asigurarea privată te ajută să economisești bani și să gestionezi mai ușor problemele medicale însoțite de costuri ridicate.

O asigurare privată de sănătate
te ajută să economisești timp. Cozile interminabile de așteptare din fața cabinetelor sau programările târzii sunt de domeniul trecutului. O poliță privată de sănătate oferă acces facil la servicii medicale, ajutându-te să economisești timp prețios.

O asigurare privată de sănătate nu presupune costuri mari. Desigur, prețul variază în funcție de anumiți factori specifici, însă un pachet de bază presupune o investiție lunară medie de 50 de lei. Prețul crește în funcție de serviciile suplimentare adăugate pachetului de bază.
Asigurările private de sănătate sunt deductibile fiscal. Atât cele oferite de angajator, cât și cele încheiate individual. Conform legii, aceste polițe pot fi deduse până la un nivel cumulat (angajat și angajator) de 800 de euro anual (echivalentul în lei) pentru fiecare persoană.

O asigurare privată de sănătate acoperă mai multe riscuri. În general, o poliță privată acoperă, în cazul unui pachet de bază, intervenții chirurgicale, investigații medicale, spitalizare și consultații. Pachetului de bază i se pot adăuga diverse servicii suplimentare, oferind o acoperire mai mare.

Asigurările private de sănătate au acoperire teritorială mai mare. O astfel de poliță oferă acces la mai multe clinici private și spitale de stat din orice zonă a țării, nu doar din orașul de reședință. Asigurarea privată de sănătate garantează inclusiv accesul la clinici și spitale din străinătate.
Asigurările private de sănătate au adresabilitate ridicată. Polițele private oferă posibilitatea de a trece de la un furnizor de servicii medicale, la altul, dar și posibilitatea de a fi consultat de un medic la alegerea ta. În plus, polița privată garantează accesul la a doua opinie medicală.

O asigurare privată de sănătate oferă transparență totală. Astfel, epuizarea rapidă a fondurilor pentru analize nu mai reprezintă o problemă, cum este în sistemul de stat. În plus, o poliță privată garantează vizibilitate completă asupra sumelor alocate și decontate pentru fiecare serviciu medical.

Asigurările private de sănătate încurajează un comportament sănătos. Persoanele care dețin o astfel de poliță nu așteaptă apariția unei probleme, ci își verifică, în mod constant, starea de sănătate. O astfel de atitudine activă înseamnă grijă și atenție pentru propria persoană.
Asigurările private de sănătate garantează liniștea. Polițele private oferă sentimentul de siguranță că, în cazul unui eveniment neprevăzut, ai soluția la îndemână.

O asigurare privată de sănătate este asul din mânecă, pe care îl poți folosi atunci când ai mai mare nevoie de el.
În concluzie, o asigurare privată de sănătate este, în contextul actual, o necesitate. E important să ai o poliță privată de sănătate, îți garantează că, atunci când te confrunți cu o problemă de sănătate, soluția va fi întotdeauna la îndemână. Indiferent că ești la prima tinerețe sau la cea de-a doua, indiferent că ești căsătorit(ă) sau nu, o asigurare privată de sănătate adaptată nevoilor tale este crucială. Nu te întreba dacă îți permiți o asigurare privată de sănătate, ci dacă îți permiți să nu ai o astfel de poliță.

Alegerea unei asigurări private de sănătate poate fi o decizie dificilă, prin prisma faptului că nu puține sunt companiile de asigurări care oferă astfel de polițe, dimpotrivă. Un broker de asigurări te poate ajuta să compari ofertele mai multor companii și, astfel, să găsești o poliță flexibilă, care poate fi personalizată în funcție de nevoile tale și ale familiei.

Nu te grăbi să achiziționezi cea mai ieftină poliță și, la fel de important, asigură-te că înțelegi toate informațiile din contractul pe care urmează să îl închei.

Sursă: totuldespreasigurari.ro